Idet du ønsker dig en nyere personbil, så bør du prøve leasing kassevogn

Min ægtefælle har altid været begejstret for leasing kassevogn (http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/leasing-varevogn) & har af den grund anbefalet leasingen for alle dem, som han kender i branchen. Han er så henrykt, at jeg med rimelig stor sikkerhed ved, at vi desuden snart kommer til at benytte privatleasing Nissan (http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-nissan) eller privatleasing Ford (http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-ford). Det vil jeg se frem til, fordi jeg har egentlig ikke en speciel stor viden i forbindelse med biler, dog ved jeg, at Nissan såvel som Ford er nogle fortræffelige bilmærker. Faktisk så jeg i går, at han kiggede på privatbiler på en hjemmeside, så snart kører jeg sandsynligvis i enten en ny Nissan eller Ford.

Imens min sambo kørte over hos en kunde her for nylig, fungerede blinklysene ikke ret godt, dog skete der gudskelov ikke nogen ulykke. Han kørte kassevognen til værksted dagen efter, og med leasing kassevogn behøver man ikke selv at betale for en reparation, og pga. det var reparationen af bremsen helt omkostningsfri, og det gælder yderligere omkostninger for serviceydelser.

Min fyr er ejer af sin egen blikkenslagervirksomhed. Han har i lang tid benyttet leasing kassevogn på hans arbejde, hvilket har utallige plusser. Nu overvejer vi pga. det tilmed privatleasing Ford el. privatleasing Nissan. Såfremt min kæreste foruden mig vælger privatleasing Ford el. privatleasing Nissan, så skal vi for øvrigt ej bekymre os om bilens værditab, hvilket jeg synes, er en enorm fordel.