I det tilfælde at du ikke er i stand til at ordne det kedelige arbejde alene, vil vores firma fikse dit dødsbo

I den horrible situation, at den sidste af dine forældre er gået bort og er blevet efterladt et hus proppet med utallige gamle ting plus sager, befinder du dig måske? Her er du for det meste for sorgfuld til at få orden på det efterladte dødsbo, specielt de 1000 ejendele, de gamle har ophobet under deres lange liv. Nogle møbler, du selv ønsker at have, vil her med sikkerhed være, plus ting som den afdøde har testamenteret til andre familimedlemmer, men resten ønsker du at komme af med. Vi kan tilbyde en simpel mulighed: med os kan dødsboer ryddes, og vi står tilmed klar med specialrengøring bagefter.

Du bliver af den grund ej nødt til at holde styr på noget som helst andet udover at fortælle os, på hvilket tidspunkt vores virksomhed skal gå i gang, for idet dødsboer ryddes, bliver indboet delt ud til arvinger og solgt til specifikke købere. Vi sørger for, at dødsboet bliver fuldstændig klargjort til nye lejere, samt efter vores specialrengøring kan du blive sikker på, at her ikke bliver én enkelt støvpartikel tilbage.

At du lige pludselig bliver nødt til at rode med at afbestille den afgåedes regninger og tømme personens kælder, forekommer det væsentligt at det hele ikke forværres af, idet man for nylig har mistet nogen, der stod en nær. Den specialrengøring, som er nødt til at gøres når dødsboer ryddes, har vi mulighed for at tage hånd om, så du får mulighed for at værne om de gode minder.