I dag må jeg anbefale sejlerskole med speedbådskørekort og duelighedsprøve

Jeg har længe været glad for havet og med dette i mente har jeg taget et kursus på sejlerskole [http://www.dksp.dk/sejlerskole], og forhåbningerne er helt sikkert tilfredsstillet. Min duelighedsprøve [http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove] var i marts, og jeg & veninden 2 uger senere med speedbådskørekort [http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort] på sejler tur. Jeg & veninden tog til Kroatien og sejlede omkring i en temmelig herlig speedbåd og havde en skøn sejltur. Så går du med tanker om sejlerskole, duelighedsprøve og speedbådskørekort, så bare se at komme afsted.

Alle forventningerne herfra blev overgået på mit sejlerskole kursus. Jeg ku’ nemt tage mit speedbådskørekort i brug straks efter kurset på sejlerskolen, der herskede professionel stemning ved den her duelighedsprøve og trænerne var tålmodige. Suverænt.

Undervejs på rejsne følte jeg mig hele tiden godt klædt på fra min sejlerskole undervisning. Jeg fik forståelse for en masse under min duelighedsprøve, og folkene på min sejlerskole virkede rigtig gode. Så undlad ikke at starte på sejlerskole og tage duelighedsprøve, i det tilfælde du foretrækker en båd. Jeg er sikker på, at jeg selvfølgelig kommer til at få gjort brug af mit speedbådskørekort ofte fremover.