I dag har vi finally fundet frem til en fortrinlig fodbold efterskole til min ældste datter!

Nu er det lige om lidt en reel ting, at min datter skal bruge 365 dage på fodboldefterskole. Vi ser alle frem til det, men jeg må dog alligevel afsløre, at dét samtidig kommer til at være svært…! Hun er nr. 1 lille pus, som bor væk hjemmefra, & vi skal af den grund vænne os til at der er en mindre i huset. Det har siden barnsben været hendes ønske at gå på fodbold efterskole, fordi hun holder af fodbold. Hun har på sinde at kunne forbedre evnerne ved at spille meget efterskole fodbold, fordi hun har et stort ønske om at spille fodbold professionelt. Vi har af den grund alene valgt hendes kommende skole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at tilbyde en hel del efterskole fodbold…! Efter mange timers feltarbejde, samt mange besøg på forskellige efterskoler, opsporede vi en fantastisk kløgtig fodboldefterskole!

Da vi valgte efterskolen var det som om, at der var mega længe til… Og nu er der egentlig ik specielt mange timer til, at hun i 365 dage flytter hjemmefra… Så vi har jo haft tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg syntes altså stadigvæk, at det bliver super trist ik´ at se hende hver dag. Men sideløbende hermed er jeg jo absolut virkelig jublende på hendes vegne, jeg er virkelig ikke i tvivl om, at hun vil få et godt år på fodbold efterskole… Jeg gik ligeledes selv på en fodbold efterskole, da jeg var seksten år, & jeg havde et sjovt ophold! Mit år på fodboldefterskole er ærlig talt et år, jeg temmelig tit mindes med fryd… Så jeg arbejder ofte på at huske Louise på, at hun skal huske at nyde sit ophold, imens hun er der, for inden hun opdager det, er efterskoleåret omme. Jeg erindrer i hvert fald, at jeg følte, at mit år gik utrolig stærkt. Jeg er glad for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men dog skal hun være bevidst om at hellige sig det sociale også.