Hurtigt igennem studietiden, med start på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Kunne du tænke dig at gennemføre en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus , http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at arbejde med. Det er en mulighed, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går fokus efter et sprogligt studie på universitetet.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, ved jeg, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget på studiet.

Jeg anede ikke hvad jeg havde lyst til, dengang jeg startede. Er du heller ik afklaret?. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at komme på rette spor. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du skolen til foråret, og ønsker du at få en uddannelse med utallige muligheder? Tager du din hf midt på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så har du mulighed for at styre den til lige akurat den retning, som du vil ind på! Jeg er glad for den beslutning.

Foruden en almindelig hf , hvor der er valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense desuden målrettede linjer: Sproglig hf, politilinjen, Pædagoglinjen + Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så de bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn har adgangskrav

Vil du gerne at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at matche en masse adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til juni, skal underviserne vurdere, om du på nuværende tidspunkt kan tage en hf eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage Hf’en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det var jeg faktisk nødt til], men det [er ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det skal I nok slippe igennem, så du/I kan starte op på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn