Højskoler er mesterligt til sabbatår – fortællinger om mit højskoleophold

Søger nogle af jer efter højskoler [https://www.uldum-hojskole.dk/]? Selv grublede jeg en god rum tid , om hvorvidt højskoler ville være noget jeg villr kunne li’, men nu hvor mit højskoleophold - https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/ – lige er stoppet så må jeg udlede, at det er alt værd. Højskoler forefindes med en del forskellige fag. Selv havde jeg bl. andet privatøkonomi, svømning, film og dans som fag, imens andre højskoler tilbyder højskoleophold der fokuserer på fotografi, sport eller teater – lidt som efterskoler måske.

Højskoler er handy for dem der er i tvivl om, hvilke ting de gerne vil. Eller for dig som drømmer om et år væk fra studierne og foretrækker højskoler end arbejde. Man kan sagtens tage både job og højskoler. Jeg var nu svineheldig og tog på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.

Dengang da undertegnede rendt rundt i 9. og efterskoler var in var jeg for blufærdig til at turde hoppe med på bølgen. Men nu efter gymnasiet har det her højskoleophold levet op til samtlige forventninger. Der er fag men højskoler er overhovedet ikke lige som gymnasiet. Vi hyggede os på et højskoleophold og der er ikke noget med at skulle hen til eksamen. Et soleklart lyspunkt ved højskoler, skulle I spørge mig.