Hf Fyn – En HF giver adgang til din drømmeuddannelse

Kunne du tænke dig at tage en Hf Fyn?

Ved du allerede, hvad du ønsker at blive. Det kan være, at du tænker dig at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du uden tøven efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for dit studie, du har, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg kommer ind.

Ved du ikke rigtigt, hvad du helst vil arbejde med i fremtiden? Det vidste jeg heller ikke, da jeg først startede. Men Fyns hf-kursus giver adgang til mere tid til at vælge.

Hf Odense (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus) – Gå efter dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeskolen til sommer, og ønsker du at få en ungdomsuddannelse med rigtig mange valgmuligheder? Når du tager din hf i Odense hos Fyns Hf-kursus, så kan du styre den til ganske nøjagtigt den studieretning, som du vil hen på!

Som noget ekstra ved siden af den almindelige hf med valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig Hf, pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De er hver især skræddersyet så de kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Drømmer du om at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du matche en masse adgangskrav. Afslutter du 10. klasse til maj, skal dine undervisere finde ud af, om du kan læse en HF-eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf-en hos Fyns hf-kursus. Det var ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.