Hav en KMO godkendelse i baghånden, når du kaster dig ud i området

At du kan vise troværdighed og kvalitet overfor kunderne er nødvendigt idet man er forhandler eller håndværker. Kunderne skal være garanteret, at du ikke kommer i tvivl om det du reparerer, og at kunderne får et produkt, der er hundrede% perfekt. At kvaliteten forbliver i orden samt at reparationen af produkterne er korrekt, viser du et ubestrideligt bevis på, når du tager en KMO godkendelse i air-condition anlæg. Derudover betyder det, at du er up-to-date med eksisterende love.

Der er to typer af KMO godkendelser. Hvad for en KMO godkendelse du behøver, har at gøre med, hvad du skal arbejde med. Er du i området med lettere aircons, som findes i lastbiler, skal du hoppe på et 2-dages træningsforløb. Dyb ekspertise omkring produktets sammensætning plus funktion, samt rådgivning til rigtig og langvarende drift kan du opnå der. Er du i stedet i branchen med tungere umobile varmepumper, vil du få anvendelse for en længere KMO godkendelse, faktisk ni dage. Ekspert på området, bliver du bagefter.

Et eksamensbevis på uddannelsen får du udleveret, dersom begge typer af KMO godkendelse endes med eksaminering. Beviset er nødvendigt for lov til at sælge varmepumper og vil tilmed bevise din troværdighed hos kunderne. Høj viden inden for køleanlæg, stor insigt i branchen plus tilfredse plus glade kunder, vil du således få med en KMO godkendelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>