Gravid og behov for at blive fuldt ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn men det har virkelig været en ustabil proces, derfor overvejer vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere ultralydsscanninger. Fra min mand og jeg først stoppede med minipillerne gik der mere end to år med barnløshed, og lægen var derfor lige begyndt at foreslå at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til behandling. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik nær på, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med barn og alle bekymringerne om sædkvalitet og ægløsninger fortrak for glæde en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde os oppe, men det var en periode, præget af bedrøvelse og elendighed som følge af vores lille barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her 6 måneder senere er vi så med barn igen. Den praktiserende læge har fortalt os, at der skal holdes ekstra tjek med mig, så hendes kollega vil henvise mig til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også ledt i den gammeldags telefonbog hvor vi igen har bidt mærke i blandt andet gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at komme ved en gynækologklinik som f.eks gynækolog Niels Lund og få tilbudt yderligere scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed under forløbet, og lægerne griber ind, såfremt der igen kommer komplikationer. vi er sikre på at sådan en yderligere beroligelse af sig selv kan være godt.