Fornøjelse og feer ved brug af Grimas ansigtsmaling

Familiens skolebørn, som begge 2 er startet i fritidshjem har fået et flip med det dersens ansigtsmaling. Jeg troede faktisk at ansigtsmaling snarere var noget der var populært hos de børnehavebørn, og de kiddos afprøvede det da også til fastelavn på vores lokale torv. Men i øjeblikket er ansigtsmaling Grimas bare gået rent ind hos dem begge.

For at børnene får mulighed for at male videre her i huset har manden og jeg erhvervet Grimas ansigtsmaling. Og så søndag, hvor jeg snoozede halvlænge, stod børnene selv op, fik deres havregryn og gik i gang med at lege med deres ansigtsmaling. Begge to er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det flot. Så de to rendte sørme liige i Fona og forbi slikbutikken i fuld ansigtsmaling. Crazy kids. Den omgang ansigtsmaling lader dem få en god portion underholdning.

Selv tænker jeg at lidenskaben for Grimas ansigtsmaling begyndte på samme tid som pædagogmedhjælperen Jeanettes opstart. Hun er virkelig kreativ og har påbegyndt et kostumeværksted, hvor de kreative unger leger med ansigtsmaling, lægger det på hinanden eller opfinder udklædning. Den del med ansigtsmaling har Frida lader det til at være.