For mange virksomheder er lønservice en altoverskyggende glæde!

Det er blevet tid til at dele endnu en side af mit personal life!! Præcis ligesom overdrevent mange andre, blev jeg ulykkeligvis ramt noget så grumt af ”Budget Cuts” på mit forhenværende arbejde… Virksomheden havde ej nået dét, de havde håbet på, og som følgevirkning kunne de ik klare sig at afskedige halvdelen af medarbejderstaben… Én af dem blev beklageligvis lille mig… Min hverdag røg på jorden. Jeg var ellers begejstret for at have lige præcis det job… Jeg jobbede indenfor lønadministration og lønservice på lønservicekontoret… Jeg har i atten år været beskæftiget indenfor lønadministration og lønservice i en hel del forskellige private virksomheder, men lige netop mit sidste job var i stand til at give mig et og andet fuldkommen fortrinligt! Af den grund var det med en lammende sorg, at jeg var nødsaget til at indse, at mit absolut yndlingssted ikke havde brug for mig… Jeg kunne rigtig godt lide at møde der, ik’ mindst pga. de søde medansatte… Vi var en meget lille sammentømret arbejdsgruppe på det lønservicekontor, hvor jeg havde min plads, og dét fungerede bestemt fint!! Jeg følte mig fantastisk godt tilpas, og det værdsætter jeg…

Min hverdag er ved at vende tilbage til de velkendte rammer… Men jeg ville lyve, hvis jeg fortalte, at min afskedigelse ik’ kom bag på mig. For det gjorde dén VIRKELIG meget, og jeg udreagerede meget mere voldsomt end de fleste… Men efter nogle psykolog-sessions er min depressivitet blevet meget mindre, og jeg føler mig stille og rolig moden til at kunne passe et nyt job! Jeg drømmer om at arbejde inden for det samme område, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ik’ sagt, at jeg ik er parat til at sige ja til et arbejde, hvor jeg ej skal jobbe mine absolut yndlingsfelter: lønadministration eller lønservice!! For mere end noget som helst andet, vil jeg jo i grunden bare kolossalt gerne få mig et job. Jeg ser bare frem til at befinde mig på det attraktive arbejdsmarked… Og føle, at jeg gør nytte…