Flyttelystne mig + lillesøster overvejer lejeboliger fx lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro eller lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland

Selv er jeg generelt en storbypige, der foretrækker kaffebarer og pladebutikker. I stedet ævler søster om at blive mor senest når hun er blevet seksogtyve, ligesom hun helst vil residere i en villa der har æbletræer og bærbuske + et godt nabosammenhold. Hende og jeg søger begge efter dejlige lejeboliger » nordichousing.dk,, men min søster og jeg bør vidst ikk liiige tage i søstrelejlighed, som søs og jeg ellers har snakket om tidligere. Så jeg går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup » nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn,, så du ka’ være i storbyen, men i den ”pænere” del af byen. Og Sara hælder mod en lejebolig Vestsjælland » nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland, eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er os søstre enige om at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Haha.

Jeg og min søster er begge to på udkig lejeboliger i øjeblikket. Hende og jeg har tænkt over om at vi kunne søge lejeboliger i fællesskab og residere sammen med hinanden eller tæt på hinanden. Men den ide fungerer virkelig ikk’. Vi har forskellige ønsker, og hvor undertegnede leder efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så googler hun på ”lejebolig sydsjælland” og ”lejebolig vestsjælland”.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Vi taster hver vores beliggenhed ind når jeg og hende googler på de lejeboliger, men vi kan støtte hver andre med at have styr på de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.