Flere bud på underholdning til børnefødselsdag plus musik til bryllup blandt andet Kim Larsen og mobildiskotek

Jeg har virkelig gang i mine bestillinger i de her dage. Jeg står over for både at finde underholdning til børnefødselsdag - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/ – direkte til et styks 6-årig pige og booke musik til bryllup - http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/ – – evt i kombination med et mobildiskotek - http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/ – . Det giver overskud med de tilfredsstillende med eventreservationer.

Det er et fint job at organisere underholdning til børnefødselsdag. Julie-Matilde er vores fødselsdagsbarnet og tøsen går efter underholdning til børnefødselsdag, og hun er ret pjattet med Frost og om eftermiddagen træner tager hun til skøjteløb. Så is-tema er virkelig veloplagt til valg af underholdning til børnefødselsdag. Isskulpturer, snemænd eller måske oven i købet en sangerinde, der kan synge Let it go. Evt. også nogle søde prinsessefrisurer. Plus et stk skøjteprinsesse. Jeg savner ik forslag når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.

Ved valget af musik til bryllup påtænker jeg faktisk at parre 1950-1970-er musikken med et styks mobildiskotek. For der til festen kommer en stor del yngre mennesker på omkring 16 til 28 år samtidig med at der er en hel del der er over firs, og de to aldersgrupper er ik så tit til at kombinere når det handler om musiksmag uden brug af mobildiskotek. Musik til bryllup er jævnligt forbundet med eksempelvis swingmusik og jazz eller eksempelvis Himmelhunden og Kim Larsen. de yngste mere har brug for et mobildiskotek til at genkende nutidens dansable hits – fx knyttet til tung basgang og diskolys. Fra tid til anden er det ikke påkrævet med mobildiskotek til tillæg til musik til bryllup, hvis dem under 30 har en glæde for 1950’er jazzmusik eller 70-er rock. Men andre gange har undertegnede derimod prøvet dejlige erfaringer med at parre mobildiskotek med traditionel musik til bryllup.