Findes der nogen i Skandinavien, som er i stand til at fortælle om trapezplader…

Jeg tænker tit tilbage på dé utallige gange jeg tog med min morfar i de forretninger, hvor de falbød f.eks. et sort pergo gulv eller et termotag {http://traekoeb24.dk/catalog/termotag.php}, eller de billige plushegn, som adskillige mener er skønne, eller et bestemt slags huntonit gulv, & trapezplader {http://traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php}. Han holdte af at tilbringe usandsynligt mange eftermiddage i disse butikker. Jeg tværtimod, kunne forestille mig virkelig mange andre ture, jeg absolut hellere havde lyst til. Men trods alt elskede jeg at være i hans nærvær. Vi satte pris på at behandle de aller mest forskellige emner, og dét elskede jeg usandsynligt meget. Han var en ihærdig handy-mand, og han holdte derfor af at udvide sin kundskab, og kigge på et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens terrasse, eller også var han på jagt efter et plus hegn {http://traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php} til legepladsen, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med han også lige udforskede holdbarheden på brune huntonit brædder.

Jeg tilbragte en væsentlig del af mine unge dage i selskab med ham i de omtalte centre. Og således er dét dét, jeg mindes klarest fra min barndom. Jeg har ofte undret mig over, hvorfor han ik tjente til dagen og vejen gennem sin passion. Han kunne eks. have investeret i sin egen butik med videresalg af eksempelvis et grønt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder, eller trapezplader. Men det skal ytres han var stolt af sit arbejde i den lokale købmand, på en og samme tid med at han prioriterede alle sine gør-det-selv projekter. Jeg er fuldt bevidst om, at han mærkede en eventyrlig ro, ligeså snart, at han arbejde på disse gør det selv projekter. Han var en livsklog herre, og af den årsag havde vi også virkelig adskillige dejlige stunder. Til trods for, at jeg ikke interesserede mig for f.eks. en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. Jeg cyklede med ham til disse forretninger, og hørte på ham fortælle sine historier, fordi jeg syntes om ham!