Find nye trepersienner til din flotte hus

Min partner & jeg er lige flyttet ind i en ny, fed ejendom, der ligger fantastisk centralt & besidder en smuk udsigt. Lejligheden er i besiddelse af mægtige ruder, der resulterer en masse sollys, & sammen med de råhvide lofter & det smukke trægulv, føles det faktisk som at være i naturen. En smule i overkanten som at sidde i naturen, bliver det egentlig uheldigvis hyppigt, specielt i det tilfælde at der er direkte solskin en hel dag. Primært er her super lyst i vores soveværelse fra kl. syv om morgenen, så den slags med at sove længe søndag morgen, det får vi overhovedet ikke lov til. Der bliver simpelthen super varmt om sommeren, for samtidig kommer der direkte sollys ind i ejendommen.

Et par moderne persienner, der er i stand til at lukke noget af sollyset ude og dertil sørge for, at vores genboer ej kan se direkte ind i villaen til enhver tid, har vi derfor tænkt os at vælge. 100 procent mørke rullegardiner [www.jemtex.no/rullegardiner.html], som er i stand til at lukke samtligt lys ude, vil min mand og jeg gerne have til vores soveværelse. Det bliver nok ej specielt besværligt, for her fremstilles til alt held adskillige lamellgardiner til mørklægning. I bryggerset ønsker min kæreste såvel som jeg os bare et par persienner, der kan lukke direkte lys ude – de skal ikke blive super smukke eller fyldt med kulører. Det udfordrende er at blive enige om lamellgardiner til stuen. Et par simple, hvide lamellgardiner, evt. indeholdende et pænt blondemønster ønsker jeg mig, sådan at der stadig lukkes sollys ind dog uden at forbipasserende kan se indenfor. Min partner derimod, vil gerne have persienner eller rullegardiner i mange nuancer, sådan at her kommer en smule fest i vores stue.

Blot tiden kan vise, hvilke former for trepersienner min kæreste samt jeg køber i sidste ende.