Familiemedlem vil starte med at forhandle piper malibu matrix luftfartøj. Han har på den baggrund piper malibu for sale

Min storebror overraskede os endnu engang. Han har optrådt som en eventyrer så længe undertegnede kan huske, og onsdag fortalte han mig, hvordan han har købt sig ind som parthaver i et stk flyfirma, hvor de køber og sælger piper malibu matrix fly og piper malibu for sale. Den slags findes der øjensynligt penge i, der han lever i uden for Californien. Brormand har selv certifikat som pilot, og derfor giver det sandelig ret reel mening, at min storebror drøner ind i etablissementet med piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale og piper malibu for sale, hvilket det kaldes ovre hos ham.

Så nu starter min storebror på at pladre omkring maxhastigheder på mere end 397 km/time, og plads i kabinen. Lillesøster her forstår ud fra hans snak, at piper malibu matrix er et rummeligt fly med 6 passagersæder, mens hans piper malibu for sale vidst nok rummer mere end ni sæder til passagerer. Det er ret sejt at eje en bror der kan dukke op, så fremt jeg googler efter piper malibu for sale. Øhmm brormand har faktisk kommenteret, hvordan vi ikk måtte Google pilatus pc12 for sale, piper malibu for sale eller piper malibu matrix fordi de søgninger kan forstyrre etablissementets trafikstatestik på deres hjemmeside. Godt så.

Freddy overvejer vidst også at udvide firmaet ved brug af flyveture med turister af sted med virksomhedens piper malibu matrix. Flyvemaskinerne, der alligevel først er afhængt efter mange uger med søgeordet piper malibu for sale flyver turister over det smukke landskab. Interessant forretningsudvidelse. Jeg bakker 100 % op om min broders ambition om piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale eller piper malibu for sale. Jeg kan ikke andet.