Er der mon kærester, som kan beskrive, hvorledes en Skoda Fabia tager sig ud…

Mange små knægte er fænget af biler. De dagdrømmer ergo tit om at udleve drømmen som tekniker på biler som voksen. På en arbejdsplads kan de komme helt tæt på dé brands og biler, de er allermest optaget af, som for eksempel Skoda (http://www.skoda-birkerod.dk/) og Skoda Fabia (http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx). Det er vel at mærke selvsagt udelukkende dersom, drengene høster en profession på et Skoda værksted (http://www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx).

Det er bestemt og vidst, at på samme måde som utallige unge gutter attrår at få en hverdag som automekanikere, begærer andre fyre om at blive superhelt el. sømand. Det er ubestrideligt, at førnævnte professioner tit ikke er dé levegrene, yngre kvinder går efter. Unge kvinders forestillinger om det liv, der kommer huser jævnligt ikke en Skoda og heller ikke en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som piger efterstræber at arbejde på et Skoda værksted.

Piger drømmer om en alternativ fremtid, som tit rummer de menneskekendende erhverv som f.eks. sygeplejerske eller pædagog. Det interessante spørgsmål lyder: er det muligt, at de uens gensammensætninger, som henholdsvis piger & drenge kommer til verden med, disponerer dem for lysten til forskellige jobs, eller dannes drenge og kvinder til at attraheres af uens jobs?

Størstedelen af ungmøer vil ikke kunne beskrive, hvordan en Skoda, eller en Skoda Fabia tager sig ud. Hvis automobiler ikke interesserer pigerne, vil pigerne ikke vide besked om, ligeså lidt, som pigerne nogensinde kommer til at træde ind på et Skoda værksted! Vi kan se frem til, at lighed i mellem de 2 køn blir’ realiseret i en sådan grad, at kvinder fordomsfrit ka’ vælge at have et job på et Skoda værksted, ligeså vel som mænd ka’ bortvælge arbejdet med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet vælge den karriere, der engagerer drengene!