En skøn maxi kjole er bare herlig til sommer.

Hurra, jeg vil fortælle Jer den formidable nyhed, at min slyngveninde er med rogn! Hun har i 2 år ønsket sig børn, & nu opfyldes hendes ønske langt om længe… På næste søndag er vi blevet indbudt til hendes 35-års-fødselsdag, og det bliver helt bestemt sjovt. Både hele hendes familie samt de nærmeste venner er indbudt, så der kommer virkelig mange mennesker… Jeg har allerede besluttet mig for, hvad jeg vil forære hende i fødselsdagsgave… Jeg vil forære hende noget ovenud lækkert tøj, som hun kan anvende under sin graviditet… Jeg ved nemlig, hvor utrolig meget det betyder at bære tøj under sin graviditet, som er komfortabelt.

Det er dejligt at bære en maxi kjole, af den årsag, at den er løs og luftig, og ik’ strammer ind på maven. Hun har også i længere tid talt om, at hun rigtig meget kunne bruge et lilla velour sæt, så et sådan har jeg i sinde også at give hende. Et kønt velour sæt er fantastisk om eftermiddagen, når man skal ned efter musli. Som det sidste vil jeg ligeledes opspore en sort buksedragt til hende, af den grund, at jeg helt klar over, at en buksedragt ligeledes er super god til en pige, der venter sig…! Det er ihvertifald sikkert og vist, at jeg elskede min buksedragt, dengang da jeg var gravid…!

Mit gaveindkøb foregår på lørdag… Hele den tidlige aften har jeg betalt mig fri at købe den lækreste maxi kjole, det flotteste velour sæt, og endelig håber jeg jo også inderligt på at kunne lokalisere en moderne buksedragt! Jeg forestiller mig, at dén buksedragt jeg skal give hende, uden tvivl skal være én, hun både kan iføre sig til hverdag og sammenkomster… For jeg mener faktisk, at det er nøjagtig, hvad en god buksedragt kan: den kan styles på flere forskellige måder, og hermed anvendes i forskellige kontekster! & dét tænker jeg er ovenud super…