En ride efterskole er for eleven, der er fascineret af heste!

For en del kan 12 måneder på efterskole svømning blive præcis det, de har behov for, rent ud sagt et fristed, i hvilket de har mulighed for at opdage passioner såvel som at modnes. HF, tømrer, matematik, sprog – at beslutte, hvad for en retning man bør vælge i sit liv, kan være vanskeligt som ung. Ligegyldigt om du vil have idræt, fotografi, religion eller rytmik: heldigt nok er her en efterskole til en hvilken som helst smag. Det bliver en oplevelse, du ikke nogensinde vil glemme, så her er ikke nogen grund til at vente med at ansøge!!

Vores fodbold efterskole har lagt vægt på sport, så hos os kan du anvende 12 fulde måneder til at dyrke din yndlingssport samt dertil leve et kernesundt & rigt ophold med adskillige udfordringer. Du har endda chancen for at variere mellem de varierende sportsgrene under året, fordi vores efterskole kan tilbyde sportsgrene til ethvert ønske… Såfremt du eksempelvis ikke kan få nok af golf, bliver du i stand til at forsøge et skoleår på vores golf efterskole, sådan at du kan bruge hele din energi på din yndlingssport – hvad mere kunne du bede om?

At du der kan få kammeratskaber for livet, vil være en af de mest positive ting ved en fodbold efterskole. Der formes nogle fantastisk solide kammeratskaber, som kan vare hele dit liv, hvis man hver enkelt dag under opholdet sidder til bords, deler værelse plus træner i fællesskab med en tæt flok af mennesker!!