En hel del fortrækker en årlig slibning af deres familieøse…

Jeg fortæller jer, at jeg gennem talrige somre har jeg været opslugt af min egen gesjæft. Lige så langt jeg kan erindre, har egen butik været en hyppig eskapisme for mig. Det har altid fascineret mig at være selvstændig. Jeg har været underlagt en anstrengende begyndelse på livet, og jeg synes måske, at det er forklaringen på, at jeg nu må erkende, at jeg har et massivt behov for at klare tingene selv. Der fandtes ikke en forældre til at guide mig. Gesjæften sælger forskellige dimse-dutter til huset, bl.a. et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor det er nødvendigt. Jeg håber dybfølt, at min butik forbliver at være succesrig…

Jeg er kyndig til at vejlede kunder, & så snart de er på udkig efter et nyt plastvindue, en speciel type solarlux, en herlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en flot plastdør, står jeg beredt med min hjertelige vejledning. Jeg har interesse i, at et besøg i min gesjæft absolut må være en god oplevelse. Bestemt er jeg også interesseret i, at de besøgende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der er en del af mit sortiment. Men som det mest essentielle attrår jeg at grundlægge et forhold til mine kunder. Jeg begriber jo, at det mange gange er grundlaget for, at forretningen opererer med avance. Jeg brænder for min gesjæft, og for at iværksætter, og bevise for alle dem, som forrådte mig, at jeg er værdifuld. Samtidig med dette brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at udvælge det helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de i længere tid har ønsket sig, det herligste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som er lige dem. Jeg elsker at tilbyde en hjælpende hånd til andre folk, muligvis kan det forklares med, at jeg på grund af min opvækst forstår, hvor grundlæggende det er, at vi mennesker yder hjælp til hinanden.