En efterskole outdoor bliver i stand til at gøre en væsentlig forskel i dit liv

Fra den efterskole outdoor - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor/, , hvori jeg var i et år efterfølgende tiende klasse, modtog jeg for et par måneder siden en invitation til en middag med min gamle klasse. Det er næsten mere end tyve sæsoner siden, jeg gik på efterskolen, så jeg er ret spændt på at se, på hvilken måde alle mine kammerater har levet sit liv, samt hvor de har fået job. En herre dejlig fest, hvori vi får mulighed for at tale om flere af de unikke erindringer, vi har fra året på personlig udvikling efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/, , er jeg sikker på, at det kommer til at være.

Turen på efterskole boksning - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/, blev en ting, som jeg havde ønsket mig størstedelen af tiende klasse, for jeg fik fortalt så mange fortællinger om, hvor hyggeligt det ville være. Jeg var slet ikke klar over, hvilken former for fag, jeg helst ville studere, så jeg vidste godt, at jeg ej kunne søge ind på en gymnasiel uddannelse. Desforuden havde jeg lyst til at have nogle lidt mere anderledes emner, som ej tilbydes på gymnasiet, blandt andet outdoor. En masse utraditionelle fag, som jeg glædede mig utrolig meget til at gå i kast med, havde den personlig udvikling efterskole jeg skulle være på.

På grund af at jeg syntes fitness var ret nice, og pga. at jeg samtidig gerne ville blive en smule mindre tyk samt blive en anelse mere fit, ville jeg først have efterskole boksning. Derefter kunne jeg tænke mig at forsøge efterskole outdoor, hvor man prøver at leve i naturen anvendende moder Jords egne midler. Mine unger plus jeg nyder at campe i tætte skove borte fra mennesker, så jeg benytter faktisk disse egenskaber en del siden.