En anbefaling af ID voks, HH Simonsen wet brush og John Masters Organics

Generelt er jeg specielt henrykt over ID voks - www.cleanskin.dk/collections/id-hair, , min HH Simonsen wet brush - www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen, og John Masters Organics - www.cleanskin.dk/collections/john-masters, .

John Masters Organics er økologisk og fra John Masters Organics anvender jeg igen og igen hårkur + santvandssprayen. Hårkuren går faktisk ind og giver et let hold, hvorfor håret bliver som du vil have den. Bestemt min yndlings indenfor John Masters Organics.

ID voks findes både til langt hår og til kort hår, og tydeligvis har jeg gået efter voksen til mit lange hår. Produktet har brandet ID voks hard gold støtter hårfrisuren fornuftigt. De dage jeg bruger curlere holder det i længere tid ved hjælp af ID voks. I Inden jeg påbegyndte at benytte ID voks, der holdt stylingen ikk mere end første del af aftenen. Men krøllerne holder sig friske med ID voks.

Min yndlings HH Simonsen wet brush er generelt uundværlig i hverdagen. Jeg anvender den selv lige som min HH Simonsen wet brush er endvidere brugbar til datterens uglede frisure når hun har været leg og løben i institutionen. HH Simonsen wet brush er lige til at trække gennem lokkerne når det er både vådt og tørt. Fantastisk. Derfor er HH Simonsen wet brush en klar yndlingsgadget på badeværelset.