Eminente kostumer, bl.a. oktoberfest kostumer

Jeg glæder mig til halloween! Gør du også det? I efteråret skal min kammerat og jeg til firma-udklædningsfest, så han spurgte mig, om jeg ville skaffe kostumer til os. For resten er det også til efterår, at der kommer den såkaldte oktober-fest, der oprindeligt kommer fra Tyskland. Til oktoberfesten bærer man oktoberfest kostumer, som er tyroler kostumer. Adskillig forskellig halloween udklædning har jeg tænkt på. Jeg var på grund af det på gågaden i en kostumeforretning her nyligt. Kostumer i store mængder havde de, og der var mange fornemme iblandt. Der var et væld af halloween udklædning såvel som for resten oktoberfest kostumer, men desuden rigtig mange nyttige genstande; parykker, sminke og masker, et cetera. Så jeg kunne blive inspireret startede jeg med at se på kostumer. Efterfølgende bevægede jeg mig hen til sminke, masker foruden parykker, og ligeledes her havde de rimelig mange produkter. Jeg endte med at købe to særdeles smarte kostumer. Jeg tog hjem til min kammerat for at vise ham vores halloween udklædning, efter jeg havde været inde i udklædningsforretningen. Opstemt blev han, da han regnede ud, at vi skulle være zombier. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de udklædninger, jeg har købt. Jeg glæder mig ligeledes til at se vores kollegers dragter. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at blive uhyggelige i dragterne. Jeg nævnte for øvrigt de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om at tage til en oktoberfest til efteråret. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, altid en anelse bedre end normale fester. Det skal nok blive en skæg halloweenfest.