El sprøjtepistol, autojet spraying system og forstøver spray er en ny ting ægtemanden og jeg ævler om foran fjernsynet

Kæresten har fået job på en arbejdsplads, der sælger autojet - http://mt-spray.dk/leverandoerer/autojet – , spraying system, forstøver spray - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse – og el sprøjtepistol - http://mt-spray.dk/sproejtepistoler – . Øhh okay funderer nogle af jer nok, og netop dette blev desuden reaktionen fra undertegnede. Personligt så anede undertegnede egentligt ikke hvad for nået el sprøtjepistol, autojet og spraying system er. For mig fungerer en forstøver spray som en dims som benyttes til forstøvning af bærbuskene i vinduet og på altanen. Thøhø. Jeg ved sikkert mere, idet ægtemanden kommer hjem fra den indledende dag på arbejdet.

Autojet er vidst et spraying system, skrædder syet direkte ud fra kravet hos virksomheden. Sådan et spraying system kan indeholde dyser, pumper og rør, og min ægtemand skal gå til hånde med at installere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. Og sådan en el sprøjtepistol er vidst til at coate ting eller medicin, til rengøring og desinfektion eller at sprøjtemale. Alt sammen på fabrikker og den slags produktionsfirmaer. Såfremt jeg fattede det korrekt.

Ja I kan sikkert bemærke, at jeg har søgt lidt på internettet vedrørende autojet, el sprøjtepistol, forstøver spray og spraying system for at kunne fortælle med om hans kommende arbejdsopgaver. Selv arbejder jeg handikaphjælper, og Rune har da også måtte sig ind i sygdomme for at kunne fatte mit arbejde.

Spændende kommer det til at blive om undertegnede kan ævle med, når min mand kommer hjem efter de indlende arbejdsdage. Måske genfortæller han mig om autojet spraying system, forstøver spray til industrivirksomheder og ik blomsterne og at benytte el sprøjtepistol. Jeg er sikker på jobbet er rigtig godt.