Eksisterer der mon eventyrlige muligheder, hvis man efterstræber at være elektriker Hellerup…

Såfremt der er en ting, jeg mangler lige nu, så er det uopdagede græsgange. Jeg er bevidst om, at jeg har lyst til, at der om ikke lang tid falder livsbekræftende ting ned i min turban. Den bedre halvdel & mig selv har af den årsag afgjort den afgørelse at vi vil flytte et nyt sted hen. Vi er så småt gået i gang med at finde frem til mulige hjem, men vi har bestemt ikke taget den afsluttende afgørelse. Og jeg må egentlig også fastslå, at jeg i grunden ej har specielt mange prioriteringer når det kommer til sted. Jeg er mere optaget af, at beboelsen i sig selv er skønt. Vi har indsnævret beliggenhed til 2 potentielle byer; Hellerup eller Værløse. Min ægtemand er elektriker, så problemstillingen lyder, om han skal være elektriker Hellerup » farum-inst.dk/elektriker-hellerup, eller elektriker Værløse » farum-inst.dk/elektriker-vaerloese,. Jeg vil stærkt, at vi flytter til en by, hvor der eksisterer de allerbedste muligheder for ham. Jeg er hjemmegående husmor, som jeg jo kan opfylde, ligegyldig hvor vi har til huse! Derfor er det væsentligt, at vi fastslår, om min ægtemand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse…

Der er ej uklarhed om, at min husbond holder af sit arbejde. Han holder af at arbejde som elektriker. Dét er en gammel drøm, som er blevet realiseret. Så jeg føler, at han fortjener bestemt at blive tilbudt et nyt arbejde, som han bryder sig om, ligegyldig om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har ret så effektivt luret på job mulighederne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men han og jeg er nødt til at huske på, at jobbene ik kan findes så nemt. Så problemet er selvfølgelig også, i hvor høj grad vi i realiteten selv har mulighed for at beslutte. Såfremt det forholder sig sådan, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at lade skæbnen bestemme. Det eneste vi må have, er et lækkert hus, hvor alle i familien kan lide at være. Og så naturligvis det omtalte elektrikerarbejde! Så kontakt os gerne, såfremt I er vidende om et arbejde, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse!