Efterskoletilværelsen drager ældstesønnen og moderen her ser gerne at sønnike alder for en efterskole Midtjylland

Her for tiden fylder samtalen omkring efterskole meget. Drengen har taget initiativet, og som forældre støtter vi ham. Dette er især gældende i det tilfælde at vores dreng finder sig en efterskole Midtjylland {www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html}, og ik alt for langt fra hvor vi bor. Som hans mor præfererer jeg ærligt talt en efterskole Midtjylland snarere end f. eks. en skole i Hovedstaden, langt fra os.

Den ældste er begejstret for fitness, programmering og kost. Drengen går op i sundhed, vil gerne starte til boksning og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så et stk efterskole Midtjylland, så drengen kan teste begejstringen for fitness og teknikprogrammering skal vi til at finde.

En af drengens barndomskammrater skal også på efterskole Midtjylland eller omegn. De 2 unge mænd går begge op i programmering & teknik, men ham og vennen er ikk helt forvisset om, at de helst vil komme på efterskole midtjylland sammen. Vennerne er rådet til at ik at tage afsted sammen med vennerne på efterskole Midtjylland så drengene bedre får mulighed for at få nye venner og stå på egne ben, selvom det da er trøstende at være to afsted den første uge.