Efterskole teater er den ting min datter er allermest glad for…

Vores søde datter ska på efter-skole efter sommerferien… Det er noget hun alene har fået idéen til!! Men det er helt sikkert, at jeg også er overbevist om, at et ophold på en efterskole er en super idé. Hun har beklagelivis været fanget i en klasse, hvor der har foregået en hel del ond mobning! Det er ikke udelukkende vores fortrinlige datter, at det er rettet direkte mod, men al den mobning har forårsaget en rædselsfuld stemning. & jeg 100 procent sikker på, at det er super godt, at hun rejser væk fra det… Hun ønsker at blive tilmeldt en efterskole sjælland. Dét har hun bestemt, fordi at det er tilpas langt væk fra hendes søde forældre! Men samtidig ikke´ så langt, at det tager en evighed at komme hjem på weekend-visit!! Hun går kolossalt meget op i klassisk dans, så vi søger efter en skole, hvor de har efterskole dans! Hun har danset meget siden hun var helt lille, & har også altid holdt meget af at performe! Derfor vil hun også gerne opspore en efter skole, hvor der er mulighed for, at man ka udføre efterskole teater!

Jeg har den mening, at det er virkelig SUPER for hende, at hun skal på en efterskole sjælland!! Men samtidig må jeg dog også slå fast, at det bliver sørgeligt, at hun for et stykke tid flytter hjemmefra. Jeg forstiller mig absolut, at det skyldes, at hun er den første ”baby”, der forlader hjemmet! Lykkeligvis har vi stadig 3 hjemme hos os, vi ka overøse med kærlighed!! Jeg er slet ikke i tvivl om, at vores rare datter kommer til at blive glad for at ku slå sig løs med både efterskole dans og efterskole teater… Så naturligvis skal hun tage på efterskoleophold, også selvom hendes Mamma har lidt vanskeligt ved at give slip…! Jeg var jo faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg ved, hvor dejligt sådan et år på efterskole kan være… Jeg havde en dejlig tid på efterskole, & det under jeg hende naturligvis også! Det er der absolut ingen tvivl omkring…!