Efterskole håndbold, de ypperste gangvenner

Lille jeg har boet på håndbold efterskole nær Silkeborg i én måned. Og skolen overgår samtlige forhåbninger. Jeg var en smule spændt for, om jeg kunne hygge mig med bo på håndboldefterskole. Da vi i første omgang ankom var jeg lidt alene. Men vi alle havde det nøjagtigt ens. Min roomie Ava spiller også efterskole håndbold, og der kan hun og jeg tage af sted sammen. Det gjorde det rart dengang jeg var ny. I dag har jeg især styr på dem, som også går på håndboldefterskole linien. Vi går over 82 drenge og piger i alt, så formod ikke at man easy peasy kan huske alle ansigter på de folk, som du ikke lige har undervisning eller træner med.

Lidt om håndboldefterskolen

På håndbold efterskole må samtlige tiiidligt op for at ud at løbe Uf! Jeg kan bedst lide at indtage morgenmad med min dyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude serveres der super god morgen buffet. Derefter går vi til almen undervisning. En del af eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole + de øvrige sports linier får mad kl. 6. Bagefter SKAL vi alle være stille på værelserne en lektietime. Stilletimen er egentligt meget hyggeligt at være tvunget til en time, hvor vi bare ved at vi alle laver lektier. Jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få dem klaret. Hele hverdagen er vi til engelsk eller matematik eller spiller efterskole håndbold – og derefter er der altid underholdning. Vennerne fremviser fotos, mine venner og jeg holder føds’dage for alle fra samme gang, vi spiller spil, slapper af til masser af film, klumrer rundt til lanche – og pludselig har en af de kloge frembragt en gætteleg. Lektietiden er nærmest det eneste tidspunkt, hvor jeg slapper af og er for mig selv.