Efter ret lang tid har jeg + min mand overskud til tagmaling, tagrens og hulmursisolering

Her for tiden vil min mand og mig omsider i gang meden omgang med både hulmursisolering » tagxperten.dk/isolering,, tagrens og tagmaling » tagxperten.dk/tagrens-tagmaling,. Hen over noget tid har min mand + jeg samlet penge sammen, og derfor har vi i familien i dag penge til at give vores villa den kærlige håndværkerhånd, hjemmet har brug for. Det er efterhånden fireethalvt år siden vi flyttede ind sammen med vores to unger. Ungerne er i dag blevet mere på egen hånd, og det giver plads til at komme igang med hulmursisolering, tagrens og tagmaling, for det trænger huset til.

Hulmursisolering synes jeg lød som et kæmpe foretagende, hvor man skal til at rive vægge ned og leve med håndværkermænd i uendeligt lang tid. Men hulmursisolering er lykkeligvis ganske meget lettere end manden og jeg havde troet. Ved hulmursisolering borer man fugehuller og moser materiale til isolering ind den vej.

Vores tag har en ejendommelig mørkebrun kulør og er gammelt. Jeg havde zero overvejelse om, at man kunne gøre noget vha tagrens og tagmaling, før en på arbejdet bemærkede Nicolai omkring det tip. Tagmaling kan give det sorte/koksgrå tag, som vil gøre huset viiiildt yndefuldt. Først tagrens, så bli’r villataget flot som tidligere. Taget fejler nemlig i sig selv ingenting, som en smule tagmaling og tagrens ikke kan forskønne.