Du bør være sikker på at bruge træmaling, hvis du vil sikre dig at have en træfacade, som lever for altid

Når træet bliver behandlet overalt og ikke blot de kanter, der har front udad, vil du således være garanteret mod forrådnelse, inden det på nogen måde bygges op.

Træets farligste fjender er overraskende nok fugt plus planter. Alger kan få træet til at blive blødt, dersom de ikke fjernes, og desuden trækker vandet let op i træet og forårsager udvidelse. En masse slags maling {http://www.malingudsalg.dk/} til disse formål, findes der til alt held, og det det bliver altså ikke nødsaget til at være en sag, som koster det hvide ud af øjnene.

En del af de bedste mærker er til salg til rimelige priser, og går du lidt på jagt som kunde, vil du hurtigt finde forhandlere, hvor det mærke maling sættes på tilbud.

Det bedste bliver helt sikkert at behandle plankerne med træbeskyttelse {http://www.malingudsalg.dk/udendoers-maling/traebeskyttelse.html} fuldstændig fra starten, før det overhovedet kommer i kontakt med vind samt nedbør.

Så skal du ellers kun huske at overfladebehandle plankerne effektivt med denne maling, helst en del omgange, og så er dit hus behandlet mod mere angreb i flere år.