Det kan blive en omkostningsfuld begivenhed at få udskiftet sine bilruder

Mange er godt klar over, hvor bekostningsfuldt det er at være ejer af sin egen dyt! Du må faktisk ikke kun punge ud til bilens benzinforbrug, som du med jævne mellemrum skal bruge penge på: Der eksisterer også omkostninger til for eksempel miljøafgift.

Disse udgiftsposter kan de fleste budgettere med, men der eksisterer endvidere en mængde såkaldte uforudsete udgifter, som uden problemer kan sprænge indehaveren af bilens budget!

Udskiftning af bilruder som følge af reparation af stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – & reparation af forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/ – , er en fobandet udgift, som hverken kan forhindres eller forudses. For det meste er det nemlig ikke bilejerens skyld, at ruden skades af fx et stenslag! Faktisk kan det være resultatet af f.eks. en lillebitte sten, der kommer fra en bil foran. Alle vil helst blive fri for at skulle punge ud til udgifterne til en udskiftning af bilruder. Lige præcis af den årsag prøver de fleste bilister i videst muligt omfang at undgå at lægge sig bag om lastbiler.

Det er nemlig ikke helt uvæsentlige pengesummer, der skal betales! Iblandt sådanne uforudsete udgiftsposter hører for eksempel reparation af stenslag & reparation af forrude, som som regel er lig med at bilruden må udskiftes. Det vil sige, at mekanikeren som følge af reparationen af stenslag faktisk skal bortskaffe rudeglasset fuldstændigt og i stedet erstatte m. noget nyt!