Den indledende måned på højskoleforløb med højskole fotografi + højskole skuespil

Når vi når mandag har jeg gået én måned på min højskole, – jeg elsker min højskole. Undertegnede er ganske enkelt passioneret over det kursus med højskole fotografi » http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/, samt højskole skuespil » http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/,. Forvirrede jeg har tøvet omkring, om jeg burde vælge en sikker uddannelse som f.eks læreruddannelsen, eller såfremt jeg snarere skulle springe ud og realisere fantasien om at være skuespiller eller fotograf. På den baggrund virker højskole skuespil & højskole fotografi en tydelig potentiale til at afprøve det, hvorvidt undertegnede har evnerne og brænder nok for det fag for det og har evnerne.

Ubeslutsomme jeg har fået rekommanderet at gå på højskole fotografi plus højskole skuespil af hjerteveninden, da jeg havde gået og puslet med mine fremtidsudsigter han over flere uger. Sara er selv på højskole med højskole fotografi, og søde hende er i dag optaget på et stk fotografskole. Super vildt. Jeg har endvidere her forleden snakket med en fyr, som har fået tilbudt plads på skuespilleruddannelsen ved Arhus teater som følge af en gang privatundervisning & højskole skuespil. Sådan noget giver mig mod.

I dag har undertegnede gået på højskole-forløbet med højskole skuespil plus højskole fotografi noget tid og højskoleopholdet er simpelthen så lækkert. Det er næsten en smule forvirrende i forhold t dét med at beslutte mig, for jeg er vild med såvel højskole fotografi samt højskole skuespil – samtlige kurser virker rigtig dejlige. Måske hælder jeg mest til højskole fotografi, for der kan glade jeg vurdere hvordan jeg rykker og opnår ros for de fotografier, jeg tager. Men det er endvidere godt at blive bedre til højskole skuespil hvor jeg kan prøve mig selv af.