De fleste er på udkig efter en helt igennem god efterskole 8 klasse!

Vores lille fyr har haft mange problemer i folkeskolen… Der har igennem længere tid været en forfærdelig social stemning… & desværre været konfronteret med mobning. Det har simpelthen gjort ondt på mig… Jeg har været ulykkelig, & dét har han naturligvis også været… Vi har nu til eftermiddags finally opdaget løsningen på problemstillingen… Vi har besluttet, at han rejser på efterskole i 8 klasse… Det er om to år, så han ska’ ik’ holde vejret i særlig lang tid endnu. Vi er alle meget jublende glade over vores idé. Egentlig var det ham selv, som kom på idéen om efterskole 8. klasse… & vi begge var glade for det gode forslag, da han præsenterede det for os, for snart tolv måneder siden… Jeg har kun hørt fantastiske ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke bekymret på nogen måde! Jeg er komplet overbevist om, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham.

Vi har helt ærligt det dumme luksusproblem, at vi ikke tage en bestemmelse omkring, hvilken skole, vi skal sende ham på… Der er mange forskellige efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at skabe mig noget overblik, men jeg føler, at det er hårdt! Så jeg beder til gud om, at I vil hjælpe mig med at opstøve en super dejlig efterskole 8. klasse. Jeg ved kun, at det i hvert fald ikke er alle skoler, der er i stand til at offerere undervisning til 8. Klasse, så husk på, at det jo ska være en efterskole 8 klasse. Som det mest essentielle beder vi til at kunne opspore en efterskole 8. klasse, der tilbyder guitarundervisning! Det holder han af ovenud meget, & det har hjulpet ham kodylt meget, de gange han har været grædefærdig. Så det ville være fortrinligt, såfremt vi kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, der kan hjælpe ham med at arbejde på sit talent.