Brugende regelmæssig aflæsning af villaens energimåler bliver du i stand til at opnå et fuldstændig fejlfrit varmeregnskab

Jeg har lige fået en forbedret energimåler (http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/) på væggen i gangen i hjemmet, som gør såvel energi aflæsning (http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/) som det private varmeregnskab (http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) meget lettere. Min udgave er lavet med en lang række connection tasks, samt måleren rummer imponerende præcision. Central byfornyelse og andre typer renovering indbefatter boligen, hvori jeg bor. Det involverer begribeligvis almindelige rum som badet samt køkken & fx forbedrede nedløbsrør. Dog sker her desuden meget når det gælder varme- og energiområdet.

Idet jeg derved er sikker på, at det altid er en meget omhyggelig aflæsning, er jeg derfor også fro for den nyinstallerede model. Boligforeningen vil derudover bruge tallene, for så udarbejder de et kollektivt varmeregnskab med angivelser af, hvor mange penge os beboere hver især bliver nødt til at betale forud at betale til varmeregnskabet, & derudover må jeg anvende tallene til det private varmeregnskab. Den energimåler, jeg fik i lejligheden, går under navnet ultralydsmåler. Der findes en bred vifte af bonusser omkring modellen her.

Min måler rummer faktisk vidtstrakt kommunkation. På faste datoer er det påbudt mig at foretage en aflæsning af lejlighedens måler. Og dog, jeg er ikke sikker, fordi således skulle jeg ved den, jeg havde før. Imidlertid er jeg ej klar over, hvorvidt denne er så avanceret, at energiselskabet Bong evner at lave en aflæsning af varme fra distance. Men, skåret ind til benet kan det være centralt at man foretager en aflæsning som foreskrevet.