Boligdrømme, boliger til leje, lejebolig Hillerød og lejebolig København S

I dag er kommende mor her faktisk 20 uger henne. Og graviditeten har startet refleksioner omkring den lejebolig Ørestad , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/, , manden og jeg reciderer i på nuværende tidspunkt og som er ved at blive lidt for dårligt indrettet til os. I sig selv er den sgu egentligt ik’ lille med de tæt på 92 m2.Vores lejebolig København S (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-s/) er såmænd delt op i et beskedent rum til en dobbeltseng kombineret med en kolossal vinkelstue i åben forbindelse med køkken/alrum. PÅ den baggrund har vi ikk’ potentiale til at anrette et børneværelse i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan have mulighed for at lukke larmen ude.

Boris og jeg har i alle årene været rigtig henførte over vores lejebolig Ørestad. Det er egentligt kun det manglende værelse plus måske dens beliggenhed for lejebolig København S der forhindrer kæresten og jeg her hvor ham og jeg skal til at være far og mor. Ellers er vi tilfredse med at leve i lejebolig, hvorfor det igen er boliger til leje kæresten og jeg overvejer hos områdets yndlings boligside. Boliger til leje er bare vidunderligt fri for lån og renter hvis du sammenligner med at træde ind på ejerboligmarkedet. Så kæresten og min lejebolig København S bliver skiftet til en lejebolig Nordsjælland (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/nordsjaelland/) med barneværelse.

Jeg & Hr. Kæreste søger nu efter boliger til leje. Især ser vi efter lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød, hvor alle forældrepar lever tæt på. Småkræsne mig & kæresten gør efter boliger til leje. Blandt andet ser vi på lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød. Her bor vores mødre. Det vil jo være fermt, såfremt Annelise eller Tove i en fart kan se forbi for at give lidt pasning af den lille. På grund af fremtidsdrømmen omkring at rykke fra lejebolig København S og i stedet vælge er de kommende weekender som følge deraf stopproppet med boliger til leje