Beskadiget forside på iPhone 3 – i dag må jeg se at bruge sedler på skærmbeskyttelse i panserglas iphone

Nu indtrådte ulykkestilfældet en gang til. Undertegnede + Astrid skulle tage et styks selvportæt i linje 150s på vej hjem efter julefrokost ved Jonas, & i samme sekund dratter selvsagt min smartphone (uden skærmbeskyttelse i panzerglass). Og tillige taber jeg ikke blot min iPhone. Nææh nej iphone ramte glasset med skærmen ned. Vi stønnede begge to. Undertegnede tog telefonen. Nææh smartphone op og glasset var blot knust, nok fordi iPhone 3 ikke havde skærmbeskyttelse på. Vidste I, at du har mulighed for at anskaffe sejt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone? PS staveplade behøves til panzerglass/panserglas iphone? Det vidste undertegnede ik, at man kunne gøre, men jeg bestiller nu skærmbeskyttelse i panserglas til iphone. Mobilen dukker op med pakkeposten snart.

Undertegnede har købt min smartphone online og fundet en webpage med fedt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Jeg vidste bestemt ik, at man kan købe panserglas til iphone. Skærmbeskyttelsen bliver hundrede procent usynligt og fint & tillige kan sådan en skærmbeskyttelse i panzerglass sikre, at jeg enkelt kan opholde min mobil med nøgler og andet uden grimt case til at beskytte.

Jeg kunne sandsynligvis google en smule på muligheden for at genoprette iphone, meeen jeg vil i stedet anskaffe et styk dugfrisk panserglas iphone, for min sidste telefon lille jeg havde var faktisk en iphone 3 (uden skærmbeskyttelse). Så et stk dugfrisk smartphone og panserglas til iphone nok være en rigtig pæn pengeanbringelse, bl.a. fordi jeg tager til Hamburg lige straks for og bo og ser frem til at kunne være en del af det sociale derhjemme med min nye mobil klistret ind i panzerglass skærmbeskyttelse.

Så undertegnede er enormt begejstret over den anskaffelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas iphone mobilen.