Autoriseret kølemontør sjælland – min svoger og min søster søger sagkyndig kølemontør

Min søster og sin mand mangler en kyndig autoriseret kølemontør sjælland » http://el-cool.dk/autoriseret-koelemontoer,. Sådan en autoriseret kølemontør sjælland skal fikse familiens varmepumpe, som ikk’ har fungeret regulært i et stykke tid. Søsterens mand tænkte i første omgang, at reparationen er en sag min kæreste og ham sammen evnede at lave. Men imens at min søs er taber inden længe tålmodigheden over ik’ at vide, hvorvidt varmepumpen duer, så kom mændene til kort. Meget forståeligt. Så de skal altså have en ferm autoriseret kølemontør sjælland så de kan få det fikset.

Kan I anbefale et styk autoriseret kølemontør sjælland, der er troværdig og dygtig? Min svoger, søster og jeg har ik’ nogen viden inden for alt det her. Vores fælles venner er desværre ikke behjælpelige med anbefalinger af en habil autoriseret kølemontør sjælland.

Jeg ville så tør i tiden foreslå svoger og søster at læse anmeldelser af autoriseret kølemontør sjælland på fx Tripadvisor. Men der er blevet skrevet om, at du ik’ skal stole helt på anmeldelser online. Så what to do, når de foretrækker en fornuftig autoriseret kølemontør sjælland?

Måske har I et par anbefalinger?