Anskaffelse af tyroler kostume + sjovt tyrolertøj

Om 2 uger drager bedsteveninden og jeg til tyrolerfest med masser af fest, god stemning, sang og ikke mindst øl. Til festen har vi derfor få købt tyrolertøj. Forslaget til at investere i tyroler kostume {dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67} til morskaben fik min veninde. Jeg var nok ikke kommet på mere end kanske at lave Heidi-fletninger eller lignende. Men Iben kendte et sted der har tyroler kostumer, der meget ligner solidt tyrolertøj.

Jeg glæder mig mere og mere til den kommende miniferie. Arbejdsugerne var lange her på det sidste, så en habil øl-festival med tyrolertøj i form af et billigt tyroler kostume bli’r rigtig grinagtigt. Os veninder har planlagt at tage en smule omkring i områderne i nærheden bagefter.

Jeg er virkelig begejsteret for det nye tyrolertøj. til tyroler kostume har jeg købt en sød hvide, blå og røde 1950′er agtig kjole som har tætsiddende overdel og sving i skørtet. Totalt klædelig. Det nye tyroler kostume ligner en smule en sexet tanke over en kjole i Snehvides garderobe. Selvom jeg ikke før i tiden har kombineret den med tyrolertøj. Ligner lidt en folkedragt.