Anbefalinger vedrørende at lave møbler ud af europaller, pallerammer og plastpaller

Har I lige som mig prøvet kræfter med at gøre brug af europaller - www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx – og pallerammer - www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx – til at frembringe en seng eller lave et højbed eller en sofa i haven? Sådan nogle europaller og pallerammer er easy-peasy at lave sofaer, tv-møbel eller småborde ud af.

Pallerammer og europaller af træ er virkelig de mest skønne. Men hold øje med, at europaller i træ gerne er imprægneret med usunde stoffer. Med plastpaller - www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx – undgår du, at de valgte europaller og pallerammer damper giftige stoffer indenfor.

Særligt vil jeg foreslå at du gør brug af plastpaller til dine bede til grøntsager. Det er ikk lige til at vide med sikkerhed, hvilke materialer pallerammer og europaller i træ blev behandlet med, hvorefter de lækre øko jordbær, grøntsager og krydderurter sørme ik er særligt lækre og øko igen. Og hvem gider det.

Forsøg endelig at benytte plastpaller, europaller og pallerammer. Men hav i tankerne, ikk at gå efter de sundhedsskadelige varianter, hvis gøre brug af pallerne til grøntsager eller tage møbler af europaller indenfor. Er dette din plan, så er plastpaller optimale til de planer. Er du ik til plastpaller, så kan I købe pallerammer og europaller med navnet EUR, for de skulle ikke være trygimprægnerede. Så det er også en mulighed…