Akkurat nu er jeg blevet opslugt af at opspore en frankeringsmaskine…

Jeg er trist over at skulle skuffe Jer! Der kommer akkurat nu, hvad bestemte kvinder måske ville betegne som et ovenud søvndyssende blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men sagen er alligevel således, at jeg i fællesskab med mine partnere har anerkendt, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine » danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! Og vi har langt om længe bestemt, at jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed. For akkurat 4 år siden etablerede jeg min nye dagligdag som selvstændig, og virksomheden har lige så stille tjent penge ind. Dét har den betydning, at forretningen nu udsender ekstremt meget mere post end vi gjorde i de første spæde timer. Jeg har erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare rigtig mange arbejdstimer. Særligt i mit nystartede firma, hvor vi stadig bare er få medarbejdere, vil det være fortrinligt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har travlt. & så er det jo meget uproduktivt at bruge værdifuld tid på at sætte frimærker på breve! Så vi er hver og en enige om at investere i en frankeringsmaskine.

Men spørgsmålet er, hvilken frankeringsmaskine, vi skal bruge gysser på. Jeg har forsøgt at danne mig en klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har slet ik besluttet mig for noget. Jeg håber rigtig meget, at I, søde med-bloggere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der til punkt og prikke opfylder gesjæftens krav. Der kan findes både danske og franske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg er ikke i stand til at vurdere, hvorhenne det vil være skarpest at gå til. On top of my head ville jeg vælge en hjemlig butik, af den grund, at det så ville være lettere at kommunikere, såfremt jeg kommer til at opleve problemer. Men alligevel synes jeg, at de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre end de selskaber, som ligger i Danmark. Og som just formidlet, er jeg selvstændig med en nyetableret gesjæft, som akkurat lige kører rundt. Så af den årsag er det afgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den årsag: jeg modtager meget gerne gode råd til en temmelig ikke-kostelig og prima frankeringsmaskine!